Clicky

KSV Rumbeke 0 - 0 Zwevegem Sport

Wedstrijd op zondag 28 juli 2024 om 16:00

Verslag wedstrijd

Op een zonnige zondagmiddag, 28 juli, was de eerste ronde van de Croky Cup gepland. We hadden de eer om K. Zwevegem Sport te verwelkomen in het Sportpark van Rumbeke. Later dit seizoen zullen we Zwevegem nog ontmoeten in de competitie.

We waren ons bewust dat we voorzichtig moesten zijn met de kampioen van vorig seizoen in de tweede provinciale. Beide teams waren duidelijk enthousiast om er een prachtige voetbalmiddag van te maken. Het was een aangename match om te volgen. KSVR en Zwevegem daagden elkaar uit en creëerden af en toe een dreiging, maar zonder echt gevaar. De rust werd ingegaan met een 0-0 stand.

De tweede helft vertoonde ongeveer hetzelfde spelbeeld als de eerste. Beide teams zochten naar het enige verlossende doelpunt. Jammer genoeg werd er binnen de reguliere 90 minuten niet gescoord. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel, en moesten penalty's bepalen wie er verder zou gaan in de Croky Cup.

KSV Rumbeke kwam als winnaar uit de strafschoppenreeks met een eindstand van 4-2.

Volgend weekend vindt de tweede ronde van de Croky Cup plaats, waarbij we KFC VW Hamme verwelkomen in de Rumbeekse Arena. De wedstrijd is momenteel gepland voor zondag 4 augustus 2024 om 16 uur. Het is mogelijk dat de wedstrijd nog verzet wordt naar zaterdagavond. Wij zullen jullie op de hoogte houden.