KSV Rumbeke 3 - 0 KSV Bredene

Wedstrijd op zondag 1 september 2024 om 15:00

Verslag wedstrijd

Rumbeke begon aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen KSV Bredene B.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd met toch veel controle de volledige eerste helft. Op een paar corners na was er weinig dreiging van de bezoekers. Na 11' stond het al 1-0. Een schot van Delfien werd nog gestopt door de keeper, maar Joyce was attent en scoorde in de rebound haar eerste doelpunt voor Rumbeke. Een goede 10 minuten later was het 2-0 halfweg de eerste helft. Lange bal van Lore die verlengd werd door een verdediger van Bredene, waardoor Shana de vrijheid had om alleen door te gaan en de keeper verschalkt. Op het half uur volgen er nog 2 pogingen van Élfeuri. Eerst gaat ze voorbij de keeper, maar word haar poging uit doel getackeld en bij haar tweede poging verdwijnt de bal naast. Een verdiend voorsprong aan de rust.

Tweede helft begon opnieuw meteen met gevaar voor Rumbeke, na 48 minuten een poging van Éfleuri, kapt naar binnen en schot gaat over. Vijf minuten later valt de wedstrijd in een definitieve plooi. Joyce krijgt de bal aangespeeld op de rand van de 16, legt klaar en trapt mooi binnen. 3-0! Na een uur een grote kans voor de bezoekers, centraal door het veld alleen opweg naar Lore, maar een goed blok voorkomt de 3-1. Het tempo zakte uit de wedstrijd door de toch hoge temperatuur en vermoeidheid bij beide ploegen. Eindigen doen we nog met een kans via Shana, maar een goede redding van de keeper.

Een verdiende overwinning en een goede start voor de dames van KSV Rumbeke!

Volgende week zaterdag 7 september op het veld van KSC Oostrozebeke om 19u30.

Scoorden:

11'  (1-0) J. Tack,

23' (2-0) S. Bettens,

53' (3-0) J. Tack.