KSV Rumbeke 2 - 0 KE De Haan

Wedstrijd op vrijdag 6 september 2024 om 20:00

Verslag wedstrijd

Op vrijdagavond 6 september 2024 verwelkomden de spelers van coach P. Bailliu het team van K. De Haan op het Rumbeekse Sportpark.

De match verliep goed voor onze jongens. Ze lieten de bal al snel vlot over het veld rollen. Er werden kansen gecreëerd, maar het duurde even voordat deze werden verzilverd. De bezoekers uit De Haan boden stevig tegenstand en wisten onze jongens bij momenten in de problemen te brengen, maar onze jeugdige ploeg stond haar mannetje. Midden in de eerste helft leek het erop dat de bezoekers de score openden, maar het feestje was van korte duur omdat de scheidsrechter het doelpunt afkeurde wegens buitenspel. Zo ontsnapte onze jonge garde aan een achterstand en bleef de stand op 0-0. Het was een aangename voetbalavond voor de supporters, met prachtig spel. Vlak voor de rust vond B. Viaene het net en de 1-0 was een feit.

In de tweede helft zette onze jonge ploeg hun sterke prestatie voort. Er werden prachtige combinaties op het veld getoond. De bezoekers lieten het niet zomaar gebeuren en zochten naar een openingstreffer, maar onze verdediging en doelman hielden stand. KSVR creëerde tal van doelkansen, maar wist deze niet te verzilveren. De spanning bleef tot R. Vanfleteren in de 90ste minuut zijn kans schoon zag en met een indrukwekkende snelheid op het doel afging. Met zijn kenmerkende koelbloedigheid schoot hij de bal prachtig in het net, waarmee hij de eindstand op een fraaie 2-0 bracht.

Gefeliciteerd jongens met jullie prestaties, de trainersstaf is trots op jullie. Volgende week vrijdagavond (13-09) trekken we naar de kust, namelijk naar KSV Bredene om 20u.