SV Wevelgem City 1 - 2 KSV Rumbeke

Wedstrijd op zondag 25 augustus 2024 om 09:30

Verslag wedstrijd

Onze traditionele oefengalop in Wevelgem werd voor het eerst afgewerkt zonder Danny. De vuurdoop voor onze nieuwe coach, Gio, kon alvast niet beter beginnen.

Al na amper 4 minuten werd Giobe, net buiten het strafschopgebied, foutief gestuit. De daaropvolgende vrije trap was een kolfje naar de hand van Dieter Vanderperre, die de bal mooi in de bovenhoek schilderde (0-1). De eerste Wevelgemse kans kwam er enkele minuten later, ook op vrije trap, maar deze kende minder succes en ging via de muur naast. In een evenwichtig vervolg, mocht Stefan een hoekschop trappen, en Tom stond op de juiste plaats om de voorsprong te verdubbelen (22' 0-2) Iets voorbij het half uur verstuurde onze doelman, Kevin, een verre bal naar Tom. Diens voorzet kon net niet afgewerkt worden door Emiel. Wevelgem kon nog , weliswaar uit duidelijk buitenspel, net voor rusten, de aansluitingstreffer scoren (38' 1-2).

Na de pauze konden onze jongens redelijk makkelijk de controle houden, en kregen zelf ook nog een paar kansen om de score nog uit te diepen. Op een slimme vrije trap (55') van Emiel, kwam Stefan een schoenmaat of drie te kort, en na een goeie voorzet van Jari, kon Tom net niet goed genoeg controleren om zijn 2e goal aan te tekenen.